There was an error in this gadget

Sunday, November 21, 2010

Hujung Tahun 2010

Salam 1 malaysia..

2010 akan melabuhkan tirainya..Kita telah lihat segala yg berlaku tahu ini...antaranya Kemalangan di PLUS hiway, Dato LCW gagal memperoleh emas untuk asian games dan macam2 lagi

ok...Lets to the direct point...(actually aku pun tak tahu nak citer ape)

setelah lama aku meninggalkan penulisan blog ini, aku tulis balik gara2 aku baca blog ahli Parlimen Malaysia...sj nk tahu pasal politik negara ini...

ak pon sendiri naik heran lah, kenapa lah media perlu menayangkan berita pasal politik lebih2,,tak usahlah nk hangatkan citer yg tak seberapa..yg atas tetap kaya..tp yang bawah ni,,mskin,papa kendana smpaikan ade rakyat kiter tinggal bwh jambatan...

seharusnya media perlu ikut seruan kerajaan ..Rakyat Didahulukan bru pencapaian atau kejayaan diperolehi...



No comments:

Post a Comment